Shigjete

Nje perpjekje per te qelluar ne shenje

Vini re zogjtë e qiellit

Unë kam disa miq të vegjël, që më vizitojnë çdo mëngjes. Miqësia jonë është interesante. Shihemi çdo ditë, por në distancë. Kur harroj që janë aty, ata më bëjnë zë si për të më kujtuar që erdhën. Por kur afrohem, rrahin flatrat e tyre të bukura dhe fshihen...

Cfarë mund të bësh me 1.2 Euro?

Cfarë mund të bësh me 1.2 euro në një vend ku rroga mesatare është 1200 Euro në muaj? Kur i mora ashtu shpejt e shpejt nga rafti, pak para se të dilnim nga shtëpia e të niseshim për në aeroport, nuk e dija as sa bëheshin ajo tufë monedhash të vogla kryesisht 20...

El Elion- Pse nuk duhet të lutesh Zot ji në kontroll

Ishte errur dhe ja ku isha vetëm duke ecur në një rrugë gjysëm të ndriçuar, të një lagjeje që nuk e njihja mjaft mirë, dhe të them të drejtën kisha frikë. Deri në një copë të rrugës kisha qenë me dy gra të kishës, pastaj ishim ndarë. Kisha lënë pas stacionin më të...

Fences- hate love saving relationship

One of the morning routines that I hated but have come to like now and look forward to, is a brisk walk in the neighborhood with Lilly, our family dog, after our kids school buss takes off. Lilly is a beautiful English Setter, a hunting breed. I was wrong when I...

Jeruzalem, qyteti i paqes: Dita e pare

Mbreme arrita ne Jeruzalem rreth ores 6. Nuk di si te pershkruaj kete qytet. Pa dyshim qe eshte i jashtezakonshem, si asgje tjeter qe kam pare. Eshte kaq unik, kaq i ndryshem, kaq terheqes, kaq kontraversal me gjithe miksin e kulturave dhe besimeve, kaq i pabesueshem....

Are you using the intercom of your life?

When I was a child I wanted to be an athlete, because all my friends wanted to. I had endurance and would do well in long races, but was not impressive on short races. On top of that, I was very skinny, and my friends did not see me as a potential team player on our...

Nobody’s child

This is my story, the story of someone raised in Communist Albania, trying to break the cocoon of her life while the country broke from Communism. Fier, my city, came in existence during Communism. It was the center of the oil industry where my father was employed....

Më i përsosur se një Boleslawiec !

Nëse ke hyrë qoftë dhe një herë të vetme në një dyqan Boleslawiec, ti e di që dy gjëra do të ndodhin. Boleslawiec do të kthehet në një pasion, dhe sa herë që një të afërmi tënd do t'i bjerë rruga nga Polonia, do ta pyesësh nëse mund të të sjellë një filxhan a pjatë a...

Kur e fton Perendine ne lagjen tende

Para 10 viteve familja jonë u zhvendos nga Budapesti në Tiranë. Eshtë e kotë të them rëndesën në zemrën time kur lamë atë lagje të bukur, me qershitë dhe kumbullat që kishin lidhur kokrrat e ishin afër vjeljes. Ndonjëherë më dukej si një shaka e hidhur. Javën e fundit...

Rreth webfaqes

This may be a good place to introduce yourself and your site or include some credits.

Komentet me te fundit

Instagram

  • #jezusi vdiq për ty! gëzuar #pashka #ringjallja #ungjilli #lajmi #krishti
  • u kry atë :) #atishpirtëror #atiqiellor #shpëtimtari #kryqi #mesazhi #krishti #perëndia
  • dhuro librin tuaj #dhurolibrintuaj #dhurojelibrin #bibliotekaria
  • #kupa ime #mbushet me #bekimin tënd
  • #Zoti është më i madh se #dhimbja juaj.
  • Instagram Image
  • Instagram Image
  • "Unë jam dera; nëse dikush hyn nëpërmjet meje, do të shpëtohet; do të hyjë, do të dalë dhe do të gjejë kullotë." - Jezusi
  • #besimtari

keshillim karriere?