Zemra e nje drejtuesi kyci i suksesit te tij- Pjesa e pare

Zemra e nje drejtuesi kyci i suksesit te tij- Pjesa e pare

Leadership ConceptJemi mësuar t’i shohim përpara, të na udhëheqin, të kenë ndoshta fjalën e fundit apo firmën e fundit. Herë na pëlqejnë e herë jo. Herë na duken të ngathët, herë të pandjeshëm, herë të pakuptimtë në vendimet që marrin, herë të dhembshur, herë të lakueshëm, herë pa elasticitet. E ne presim prej tyre, presim shumë, sidomos kur ndihemi se kanë në dorë jetët tona dhe se fjala e tyre e fundit mund të thotë turbulencë në jetën tonë personale apo profesionale. (more…)