Shigjete

Nje perpjekje per te qelluar ne shenje

Laramanizmi: A je ti nje prej tyre?

Para disa vitesh ndërsa lexoja biografinë e Nënë Terezës, më kapi vëmendjen një term që ishte i panjohur për mua deri në atë kohë: laramanët. Laramanët ishin shqiptarë që jetonin në Maqedoni, të cilët ishin konvertuar vetëm së jashtmi në islam, por brenda shtëpive të...

E kujt ishte Dea?

E kujt ishte kjo vajzë, kaq e vuajtur dhe prapë kaq e ëmbël, e refuzuar por gjithë dashuri, jetime edhe pse me babë, e prapë rrezaton mirësi edhe pse zemra i është thyer nga një baba që nuk pranoi ta njohë as zyrtarisht. Kush ishte ky baba që nuk donte të njihte një...

Shoket e mire: Zgjidhi me kujdes!

Shoket e mire jane si dielli. Ata na ndricojne dhe ngrohin sidomos ne dite te veshtira. Na dalin perballe si dielli qe can rete, duke na gezuar zemren e shpirtin. Keshtu ishte dje, ndersa ecja dhe zemra me ishte renduar. Ata me dolen papritur, tek kthehesha ne shtepi,...

Once upon a time-Pulse, Orlando

 Na ishte njëherë, por nuk është më. “Cfarë po i ndodh kësaj bote?!- shkruante një mikja ime në facebook, e zgjuar nën lajmet e tragjedisë në Orlando- Nuk po e njohim më. Nuk dimë cfarë po ndodh. Bota nuk është më ajo që kemi njohur” Por bota nuk është më siç ka qenë...

Ah more Shukri sikur t’i kishe firmato!

I shkreti Shukri, po ta dinte që do të dilte në televizor, do t’i kishte veshur firmato! Sepse kështu çudia vërtet do të kishte zgjatur tre ditë. Por tani zor se e harrojnë shqiptarët Shukriun e mjerë. Madje ai do të hyjë në folklorin tonë me shprehjet: T’u nxiftë...

Rreth webfaqes

This may be a good place to introduce yourself and your site or include some credits.

Komentet me te fundit

Instagram

  • Instagram Image
  • Instagram Image
  • Instagram Image
  • Urime 2019. Zoti #bekoftë jetēn tuaj dhe të #familjes suaj. Zoti ju #drejtoftë në #udhët e tij dhe #realizoftë #planet e tij në #jetëratë tuaja.
  • Dhe ajo do të lindë një djalë dhe ti do t'i vësh emrin #Jezus, sepse ai do të shpëtojë popullin e tij nga mëkatet e tyre. - #Mateu 1:21
  • Instagram Image
  • #Zoti #këput edhe #zinxhirët më të #fortë të #vuajtjes tënde.
  • #jezusi
  • Forca e #Perëndisë është #forca juaj.

Ke nevoje per nje

keshillim karriere?