3:16

Dje nje koleg e mik yni kishte postuar ne profilin e tij ne Facebook, “Do te dua” nga Shpat Kasapi, nje kenge qe e degjova

Burra mos e lexoni

Ky nuk eshte nje shkrim per burrat. Burrat nuk i kane qejf historite melankolike. Ata nuk preken nga melodramat as telenovelat dhe nuk i kuptojne

Mos i lesho lotet

Mos i lesho lotet sepse thone se ato jane per te dobetit Ndjeshmeria virtyt nuk eshte as te ngre lart por mblidhu, shtrengoju, lidhi fort

Pin It on Pinterest