Shtepi e embla shtepi

Me ne fund mund “te hyj ne shtepi”! Keto ditet e fundit jam ndjere si personi te cilit i eshte dhunuar shtepia, dhe i eshte nderruar brava e deres, duke mos e lejuar te hyje brenda. Dhe ti nuk e di pse-ne. Por me ne fund blogu im u ckyc!! Home sweet home:) Sa shume gjera kane ndodhur ne keto dite te fundit, protesta per vota te vjedhura, per armet kimike, nje kurs anglishteje, grip, gryke, renie e temperaturave, shi, mbledhje me prinder, mbledhje pa prinder, etj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This