Ninulle

Flini te emblit e mi

Ne paqe, pa frike

Se  nuk ka kucedra

As aliene, as perbindesha

Te fshehur n’ erresire

Nata eshte e mire

 

Flini te bukurit e mi

Dita qe e gjate

Me zenka dhe pajtime

lojera, lote e fjale

lexime e shkrime

Dita qe e gjate

 

Flini rrapatusha

Me kukulla e arusha

Princer e princesha

Ne enderra te bukura

Dita do t’nise prape

Do t’jete  nje dite e gjate.

 

© Rudina Bakalli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This