Sa peshon nje emer?

Ishim drejtuar drejt avionit, dhe per nje moment te gjithe menduam se ndoshta shoferi i autobuzit kishte ngaterruar destinacion. Ose, une kam hipur ne autobuzin

Pin It on Pinterest