What-A-Melon Cake!

Nje ide fantastike per ta provuar me femijet tani ne vere. Faleminderit Ledia 🙂

Rudina Bakalli

2 thoughts on “What-A-Melon Cake!

  1. kenaqesi Ledia 🙂 Ishte ide shume e mire sidomos per gocat e mia qe kane shume qejf te gatuajne. Une mbreme po lexoja nje artikull tjeter te nje nene, ne nje reviste, per shprehjen e dashurise permes gatimit, dhe artikulli yt e perforcoi idene 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×
Share This