Zgjedhjet elektorale në Shqipëri-5 këshilla post zgjedhore

https://youtu.be/S7Lnc05x5AU

Zgjedhjet elektorale në Shqipëri kanë mbaruar, fituesi është shpallur. Megjithatë diskutimet rreth rezultatit vazhdojnë sidomos për gjetjen e fajtorit për humbjen e opozitës. Kush e ka fajin?

Shitblejra e votave ?

Populli injorant?

Gabimet e opozitës?

Të tjera

Shkaqet mund të jenë edhe një ndërthurje e disa faktorëve bashkë, e megjithatë për një gjë jam e sigurtë. Perëndia është sovran mbi rezultatin e zgjedhjeve dhe mund të bekojë popullin tonë pavarësisht nga partia që vjen në pushtet. Ne kemi nevojë të rifreskojmë perspektivën tonë, në mënyrë që të mos ndikohemi aq sa të humbim shpresë. Ne videon më poshtë, jam perpjekur të ndaj 5 gjëra që më kanë ndihmuar gjatë viteve të arrij në një qëndrim më të balancuar që shpreh besim.

Më ndiqni këtu https://youtu.be/S7Lnc05x5AU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This